Busstrafikens Värld

Nyfiken på hur busstrafikens värld ser ut bakom kulisserna? Följ bloggen! här kommer du få en inblick hur det hela rullar!

Blågul kärlek

Kategori: VM2018

 Go'kväll! Nu blir det blågul kärlek!

 Våra bollrullande hjältar borta i Ryssland hade idag måstematch mot Mexico i VM-dramat. Efter den mycket snöpliga förlusten mot Tyskland var det lite vinna eller försvinna för Jannes gäng. 

Solen visade sig från sin bästa sida både här i Svedala och i Jekatrineburg i Ryssland där ett drama väntade på sitt avgörande. Efter en pinsam hatskandal mot Durmaz var det nog många fans som hoppades på att fokusera på sporten och inte politiken. 

Jannes gäng bjöd på en ruggig urladdning under hela matchen visade storartad klass och en teamkänsla som var så underbar att se. Alla spelade som ett team. Det sprangs, passades, sköts och svettades som ett team och man visade en kämparglöm som var en fröjd att se. 

Detta gjorde att 1-0 kom i andra halvlek och sedan 2-0 på rätt dömd straff. 3-0 fixade mexikanarna genom ett oturligt självmål. 
Tack vare att man pressar Mexikanarna så blir de frustrerade och tappade därmed fokus och visade därmed även irritation vid olika situationer. Detta tror jag bidrog till matchresultatet. Och jag tror det bidrog till att självmålet uppstod. De pressades till att bli ofokuserade.

På stan här i Stockholm visar nästan varje krog matcherna. Det hänger Sverigeflaggor här och var och under matchens gång var stämningen vibrerande. Folk i blågula kläder och när allt var klart revs Ges gamla dänga från 94 av på hög volym på haket Nivå22. 

94 ja.... Med tanke på stämningen i stan under detta VM så börjar tankarna faktiskt leta sig dit. Och om Jannes gäng fortsätter på samma nivå som idag så tror jag ta mig fan att vi har en rimlig chans att överleva åttondelen och tom kvarten....!

Idag fanns inget hat. Idag var det bara teamkänsla. Det var vi, Sverige, som kämpade mot Mexico och vann. Underbar stämning överallt i Stockholm denna fina sommardag! 

Nu gräver vi guld i Us...Moskva! 
(nåja.. Klarar vi både åttondel och kvart är värt landslag alldeles utomordentligt värda att firas tycker jag!)

Fotboll, Fotbolls-VM, Sport, TeamJanne
Kommentera inlägget här: