Busstrafikens Värld

Nyfiken på hur busstrafikens värld ser ut bakom kulisserna? Följ bloggen! här kommer du få en inblick hur det hela rullar!

Kalla kalla Sverige

Kategori: Allmänt

Alltså... Vad är det som har hänt och händer med vårt fina land?

Det har blivit tabu och ett stort nej att stå upp för Sverige och dess kultur, seder samt normer. Gör du det är du de facto rasist i mångas ögon. Det nya är värdegrunden. Samt mångkulturen. 

De flesta stora partier ser med rädsla på hur SD växer och växer, men ingen inser varför. Ingen inser den riktiga varningsklockan. Ingen av de övriga partiledarna inser vad de håller på att skapa med sin politik. De pratar om rasism och syftar då på de som står upp för Sverige och vår kultur. Våra seder. Vårt sätt att leva. Det är inte rasism. 

Den riktiga rasismen är den som växer och frodas tack vare den av Sjuklövern förda politiken. I jakten på makten är man så förblindad att man inte tar in och inser folks frustration. Man hörsammar inte den växande oron bland en allt mer växande allmänhet. 

Istället för man en politik och ett mantra som delar landets befolkning i två läger. De som har fått nog och de som litar på politikerna och inte vill/vågar se vad som händer och sker i vårt land. 

Det skulle vara så önskvärt om våra politiker kunde lyssna på den oro som finns i landet. 
Att stå upp för Svenska seder och vårt sätt att leva är inte och kommer inte vara rasism. 

Vårt stora problem här och nu är att vi har en migrationspolitik som går ut på att folk som levt sina liv helt efter andra kulturer, andra normer och lagar får komma hit och inte får några särskilt hårda krav på sig. Att ställa krav på nyanlända har blivit tabu och klassas direkt som rasism. Man har öppnat dörren för en enkel väg in i vårt land och får man inte som man vill går det ju alltid att stämma sin väg fram. Skrik tillräckligt högt och känn dig kränkt och samhället kommer ge vika. 

Klart att ingen på riktigt skall få sina rättigheter kränkta, men det är viktigt att se skillnad på kränkning och av samhället normala ställda krav. 

För det är inte kränkande när samhället ställer krav på dig som aspirerar på att bli en del av Sverige. Det spelar ingen roll om du kommer hit som asylsökande eller miggrant. Det torde väl vara ett högst naturligt krav på dig att acceptera landets sett att leva och våra regler. 

Flyttar en svensk till Kina är det ju rätt troligt att den Svensken får krav på sig att anpassa sig till Kinas sätt att leva. Så varför är det så fel att ställa samma krav från Sverige på nyanlända som kommer hit? 

Just denna ovilja och det faktum att man från Sjuklöverns håll fallerar på att ställa och upprätthålla högst normala krav på nyanlända samt i allt större utsträckning ger denna grupp fördelar gentemot landets befolkning, och det i "skydd" av att visa medmänsklighet, gör och har gjort att frustrationen växer. 

I kölvattnet av denna växande frustration växer något annat betydligt farligare. 
Så här:
Grupp mot grupp ➡️ orättvisa ➡️ frustration och irritation ➡️ hat ➡️ främlingsfientlighet & våld. 

Det är i grunden en misslyckad